Hodnocení sezóny 2010/2011

10.06.2011 13:20

 

Podzim

Změny v kádru

Do podzimní části jsme vstupovali posíleni o jednoho hráče do každé z řad. Do branky se k Jirkovi postavil Ondra Houdek (chytal futsalovou 2. ligu, velký fočus I. A třídu od 15 let). Obranu vyztužil Tomek ze z Plzně (z místního klubu Spartaaaa), do zálohy přišel od „rivala“ Ondra Hrabě, od kterého se čekala především vzpruha z hlediska pohybu v našem středu pole a slavojská motorová myš nezklamala. Minimálně prostorově největší posilou se stal „drobek“ z moravské vísky Blížkovice (asi). Hráč s přezdívkami „šakal“ „vlk“ „drtikol“ „hromotluk“ … se nesmazatelně zapsal do našich i soupeřovic análů J a věříme, že v tomto trendu bude pokračovat…nakonec se povedl dotáhnout dlouho utajovaný „trejd“ chomutovského pantera Novky.

1. polovina sezony 2010/2011

V naší prvotině v II. třídě jsme si na začátku vybrali nováčkovskou daň, kdy jsme z vyrovnaných zápasů nebyli schopni urvat body. Vše se ale zlomilo ve 4. kole, kdy jsme zvítězili a odstartovali posun v tabulce ze dna směrem vzhůru. Tato série se nám povedla natáhnout až na 6 zápasů bez ztráty kytičky a i když jsme v některých zápasech bojovali sami se sebou, dotáhly je do tříbodového konce. Poslední dvě kola již ale odhalila náš pokles ve výkonnosti a oba jsme zaslouženě prohráli. Přesto jsme podzim zvládli na nováčka velmi slušně a přezimovali jsme v klidném středu tabulky…

Zimní příprava

V zimní přípravě jsme se tradičně zúčastnili tradičního turnaje ve Střešovicích a tradičně jsme se scházeli jako švábi na pívo, ale jak bylo předesláno, bylo to spíše turnaj z povinnosti. Nakonec bych řekl, že jsme turnaj zvládli se ctí a lépe jsme vzhledem k průběhu ani nemohli skočit. A hlavně jsme porazili Loryho Státy oléééééééééé :D

Jinak o přípravě fyzické či jiné se snad nedá ani mluvit natož psát, takže to je jeden z velkých úkolů pro nového sovího lodivoda, donutit tuhle chásku k pohybu.



 

Jaro

Změny v kádru

Návrat ztraceného a někým i zatracovaného syna, tak bych asi charakterizoval překvapivý comeback Pepi Turka, který se hned po návratu stal silnou vzpruhou týmu.

2. polovina 2010/2011

První zápas byl očekáván s velkou pompou a všichni se těšili na odvetu za podzimní těsnou prohru, ale vyfásli jsme bůra a zemědělská sova měla rázem vypráskanej kožich. Nakonec toto možná byla pomyslná facka pro celý tým, neboť poté se již hra jen zlepšovala a výsledky se začali dostavovat. Vše to vrcholilo tím, že se sova mohla hrdě dřímat několik kol na vrcholu tabulky a slunit se s pocitem postupové slasti. Je nutné dodat, že na tomto faktu měla nemalý vliv vyrovnanost soutěže a pravidlo „můj dům můj hrad“ platila v drtivé většině zápasů. Jenže nic netrvá věčně a tak po sérii zranění, dovoluji si říci základních kamenů naší sestavy, především záložní řady, jsme úplně upustili od kombinační hry a fotbalový boss se k nám také zákonitě otočil zády. Přišla série proher, ale nutno říci že zasloužených. V některých zápasech jsme nepředváděli výkony ani na III. třídu. Čtyři prohry v řadě nás posadili na zem a rázem jsme byli víceméně na stejné pozici, kde jsme jaro začínali. Poslední kola se přeci jenom začali vracet rekonvalescenti a hned bylo znát, že se soví bojovníci vrací na kolbiště a nevzdávají boj o „top five“. Nakonec jak tomu ve fotbalovém životě bývá, v nejlepším zápase jara v Střešovicích jsme prohráli, ale alespoň jsme se opět začali fotbalem bavit. Ve výsledku jsme obsadili první pozici druhé poloviny tabulky a mohu říci, že z mé strany zavládla spokojenost.

Dokopná

Akce se podařila, vše proběhlo bez následků a problémů ... zmastili jsme se všichni moooc krásně (prej i dráha si dala) a tak to má být…tak příště zas J, ale asi někde za Lídlem J dle vyjádření z KTV…

TOP

Za nejlepší výkon, jak jsem zde již avizoval, považuji i přes prohru zápas ve Střešovicíh, kde jsme podali parádní výkon plný kombinací a přímočarých akcí. Tohle by se mělo promítat na Céčku :O)

Naopak výkon, z kterého by i slepého boleli oči a MM blil ještě ve středu, byl jednoznačně v Řeporyjích. Ani se nechci k tomu vracet…fuj!

Gól roku

Nechci vytahovat jedince, ale akce ze Střešovic, kdy Jarda zavěsil si myslím, že toto ocenění unese. Akce započala od beka na půlce a přes Vaňouse a dále centr na vápno, přiklepnutí Jarmile a jeho typické protisměrné kličky (3x) dovedly beky a gólmana k ideálním předlohám na nové voskové figuríny s názvem „pocem kam kdeš“ do muzea pod Václavákem (možná ta akce takhle přesně nebyla, ale takhle je to pro nezasvěcené hezčí J).

Hodnocení hráčů (min. polovina odehraných zapasu)

Podzim:
  • nejlépe hodnocení: Jirka 1,83; Zis 2,22; 2,28 Sakal;
  • nejhůře hodnocení: 2,7 Bari; 2,68 Pgu; 2,64 Rada;
Jaro:
  • nejlépe hodnocení: 1,94 Domca; 2,06 Sakal; 2,08 Ondra H.;
  • nejhůře hodnocení: 2,55 Pgu; 2,43 Vanous; 2,42 Luky;
Cela sezona:
  • nejlépe hodnocení: 1,96 Jirka; 2,00 Tomas; 2,18 Sakal;
  • nejhůře hodnocení: 2,62 Pgu; 2,46 Luky; 2,45 Bari;

Jinak si myslím, že se tým herně zvedá, u některých z vás je vidět i fotbalový posun. Chce to hlavně zamakat na fyzičce, fotbalové kvality máme všichni na tuto soutěž vcelku obstojné. Všechny řady jsou vyrovnané a na každou je minimálně jeden náhradník, který může kdykoliv jít od základu, což je oproti předchozím sezónám příjemná změna.

Góly

  podzim   jaro  
1. Pegy 8 Šakal 8
2. Šakal 5 Jarda 7
3. Jarda 5 Pegy 6
4. Zis 3 Pepa 5
5. Ondra S. 2 Toma 2
6. Zdenda 2 Luky 2
7. Christian 1 Ondra H. 2
8. Šíca 1 Domca 2
9.     Zis 1
10.     Kuba 1
11.     MM 1

 

Celkem: Pegy(14), Šakal(13), Jarda(12)

 

(P.S.: z toho vyplývá, že ten kdo dělá známky, je pěknej šulín vohrnutej, páč nejhůře hodnocený

je nejlepší střelec…vyhoďte ho už!!! )

Celkem se vstřelilo 64 fíků, což je průměrně 2,91 na zápas! Ale dostalo se jich taky dost a to 52,

což je 2,36 na zápas a tam je co zlepšovat! Dosáhlo se na 34 bodů z 66 možných.

Poděkování

Tak pánové, tímto chci všem poděkovat za spolupráci při letošní sezóně a zároveň uzavřít kapitolu roli trenéra na ČZU. Byli jste mojí trenérskou deflorací, přesto věřím, že pozitiva převládají nad negativy. Spoustu věcí jsem měl/mohl udělat jinak, ale jsme jen soví lidi, tak některé přehmaty hoďte za hlavu…díky. Pevně věřím, že pan Štefek, leč přijde s cejchem dvoubarevné minulosti spravené chirurgickým zákrokem (tzv. seshitím), zvedne především tréninkovou morálku a celkově pozvedne náš tým tam, abychom zase měli chuť jít si zahrát a měli z toho minimálně žízeň…užijte si prázdniny, dovolené a po nich na hřišti „see you guys“.

©Řepka ACS

Diskusní téma: Hodnocení sezóny 2010/2011

t

pepé | 10.06.2011

pekné shrnutí sezony, 3 fíky na zapas sou krasný...

.

OndraS | 10.06.2011

rad jsem se stal tvym defloratorem :D

Přidat nový příspěvek