Report: Řepy B - ČZU 1:3

10.04.2011 17:23

 

V rámci třetího jarního kola 2. třídy jsme zavítali na hřiště Řep (respektive Košířů), jež již důvěrně známe. Věděli jsme tedy, že nás čeká hodně běhání, k tomu navíc ještě nepříjemný soupeř, který nám měl z podzimu co oplácet.

V základní sestavě proběhlo oproti minulému kolu několik drobných přesunů, nicméně kostra sestavy zůstala stejná. Mezi náhradníky se vrátil Jarda, který, ač sice stále těžce nemocen (rýma), se rozhodl osobně podpořit ostatní spoluhráče. Již od úvodních minut bylo zřejmé, že nás čeká netypické utkání. Od prvních minut jsme hráli aktivně, dá se říct, že nikdo začátek nezaspal, na soupeře jsme vlétli. Zpočátku jsme si vytvořili slušný tlak, který byl korunován polofaulem na Ondru ve vápně, za který nám byla darována penalta. K její exekuci se postavil Pepa, ovšem při samotném aktu selhal a gólmana domácích neprostřelil. Předpokládali jsme, že nás to srazí do kolen, ale náš tlak neustával a soupeř se stále zdál velmi zaskočen. Vrchol naší hry přišel při trestňáku z rohu vápna, ke kterému se postavil Peggy. I přes velmi nepovedenou první ránu se mu, s notnou pomocí rozestoupivší se zdi, podařilo dorážku poslat nekompromisně ke vzdálenější tyči. Nechytatelná rána.

Ovšem jak už to bývá, od toho okamžiku náš tlak poněkud polevil a do hry se začal dostávat soupeř. Začaly se objevovat první malé šance, jež se naštěstí dařilo zpočátku likvidovat. Zároveň s úpadkem naší hry upadl i Ondra, který byl po velmi ostrém skluzu odklizen za lajnu a musel střídat, na hřišti se tak objevil Kuba. První fackou na probrání pro nás mělo být nastřelené břevno, které zazvonilo po skrumáži před naší brankou, ale nestalo se tak. O pár minut později soupeř vyrovnal z rohu, když pět našich hráčů trestuhodně zapomnělo na soupeřova útočníka, který mezi nimi pohodlně nohou zakončoval do prázdné brány.

Pokud první půle byla jakýmsi požitkem pro oko, druhá byla úplným opakem. Začala se hrát holomajzna, lítaly nakopávané balony z jedné strany na druhou, žádná souvislá hra po zemi. Když už se našim po pár minutách podařily tři přihrávky po zemi, byla z toho hned velká šance pro Peggyho, který ovšem v koncovce do prázdné zklamal.

Na marné snažení se nakonec nevydržel dívat Pepa. Po propadlém centru dostal příliš mnoho času, stihl si míč pečlivě připravit, zamířit a velmi nekompromisní ranou levačkou, která taktak doskotačila za brankovou čáru, rozvlnil soupeřovu síť podruhé. Po tomto gólu se fotbalovost vytratila úplně, hrálo se pouze účelově na tři body. Hra se tak nějak míhala prostředkem, šance nebyly téměř žádné, chyb bylo na obou stranách nespočetně. Výsledek stále nebyl jasný, bylo to pouze o gól a stačila jedna dobrá akce, aby zápas nabral nových rozměrů. Naštěstí se právě tato akce povedla nám. Po centru si na malé vápno naběhl osamocený Ondra, jenž velmi prapodivným způsobem (téměř vsedě) dopravil míč za brankovou čáru a definitivně uzavřel dnešní gólovou nadílku.

Ačkoliv dnešní výkon nepatřil k těm, jež si dáme za rámeček a budeme na ně pyšní, na hřišti jsme nebyli horším týmem a odvážíme si zasloužené tři body.

J.Š.

 


Sestava: Ondra Houdek - Zdenda Hřebejk, Martin Bartoš, Martin Pecha, Tomáš Kasl - Jan Vaníček, Ondra Semmler (35. Jakub Karhánek), Ondra Hrabě, Dominik Semmler (50. Jaroslav Černý) - Jan Zmátlík, Josef Turek (75. Lukáš Dušík).
Střelci: Martin Pecha, Ondra Hrabě, Josef Turek.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Známky: Ondra (G) 2, Ondra S. 2, Pepa, Zis, Pgu, Zdenda H., VM 2; Lukas, Jarda, Kuba, Vanousek 2-; 1- Domca, Ondra H., Tomas pro priomneutí je stupnice: 1 excelent, 2 vemi dobrý, 3 prumer, 4 spatny, 5 tragedie.

Diskusní téma: Report: Řepy B - ČZU 1:3

ACS

Řepka | 11.04.2011

všechna čest...paráda, tímpádem upouštím od svých nemastných neslaných komentů a přidám na FB jen známky :)

Bomba

ZdendaH | 10.04.2011

Hodně vystihující.. souhlasim s Ondrou..excelentní práce..

Kvalitka

OndraS | 10.04.2011

Latka reportazi nastavena vysoko :)

Přidat nový příspěvek