Začíná příprava na novou sezónu!

05.08.2012 10:14

 

Jedna fotbalová sezóna je za námi a na dveře už klepe příprava na tu novou. Přinášíme vám malé ohlédnutí za minulým ročníkem a pozvánku na ten letošní, v němž to hráči ČZU chtějí svým protivníkům na trávě řádně opepřit.

Do sezóny 2011/2012 zemědělci vstupovali s cílem umístit se ve středu tabulky. Vzhledem k poznatkům z předchozí sezóny již věděli, co očekávat od soupeřů a jakou silou jejich kádr vlastně disponuje.

Podzim se nakonec ukázal jako uspokojivý, neboť se naši spolužáci pohybovali přesně tam, kde si předsevzali. V klidu se tak mohli připravovat na jarní část soutěže. Do zimní přípravy je již kormidloval nový lodivod (p. Jiří Nos), který přišel s novou koncepcí a cílem bojovat o ty nejvyšší příčky. V jarní části naši hráči tento cíl splňovali do puntíku hned od samého začátku. Nebýt některých zbytečných zaváhání, mohl by tým ČZU hrdě prohlásit, že byl i splněn.

Konečné 5. místo by se tak dalo nazvat mírným zklamáním, ale slušným předpokladem do nadcházející sezóny, neboť v jarní tabulce fotbalisté naší univerzity obsadili první příčku! 
Příprava na sezónu 2012/2013 začne v pondělí 6. srpna a předem avizovaný cíl není nesmělý, ale na tomto místě není důvod si klást malé cíle... naši zemědělci by se tak rádi poprali o historický postup do vyšší soutěže.

Všichni příznivci ČZU jsou tak zváni do ochozů našeho fotbalového stánku, kde budeme v příštím společně hnát náš tým k co nejlepším výsledkům.