Report: ČZU - Sokol Lipence B 9:1

19.10.2012 16:45

 

Tým ČZU Praha se po porážce z minulého týdne, v němž prohrál v souboji o čelo tabulky se silným Lochkovem, potřeboval znovu vrátit na vítěznou vlnu. Mužstvo, vedené trenérem Nosem tentokráte přivítalo na svém hřišti nevyzpytatelné „béčko“ Lipenců.

Od úvodního hvizdu však bylo patrné, kdo bude na hřišti pánem. Hosté přivezli velmi nezkušený tým, který dokázal velmi dobrému výkonu domácích sekundovat jen v určitých fázích zápasu. Již v první minutě pálil Černý ze stoprocentní šance těsně nad branku, nutno podotknout, že to byla jedna z mála zahozených příležitostí našeho univerzitního mužstva. Postupně se v úvodní půli prosadili hráči ČZU hned pětkrát, a do kabin tak šli s vedením 5:0.

 

Do začátku druhé části ale nevstoupila ČZU zrovna tak, jak si představovala. Myšlenkami možná už na pozápasové klobáse nechala soupeře hrát a ten toho využil k čestnému zásahu, to když brankář domácích nedosáhl na štiplavou a asi i lehce tečovanou střelu.

Poté se ale už zase začalo hrát více na polovině Lipenců, a když těsně před koncem dokonal krásným přímým kopem vítězství 9:1 Pecha, mohl být trenér, ale i diváci, s výsledkem nadmíru spokojeni. 
Pokud budou fotbalisté zemědělky pokračovat v těchto výkonech, na pozvánku do dnes se rozkládajícího reprezentačního „áčka“, už by neměli dlouho čekat...

V krásném nedělním odpoledni tedy „Sovy“ odčinily předcházející porážku a znovu se přiblížily k úplnému čelu tabulky, na vedoucí Lochkov ztrácí pouhý bodík.

Příští zápas sehraje naše univerzitní fotbalové mužstvo v neděli 21. 10. na hřišti Olympu Praha.

JN

 

Sestava: Nováček - Hřebejk, Pecha, Paukrt, Bartoš - Styczay, Semmler O., Černý, Zmatlík - Turek (70. Mikulanda), Hrabě

Střelci : 4x Hrabě , 3x Pecha, Turek, Mikulanda