Game, set, match - JM Chodov

10.10.2016 11:07

V dalším domácím klání jsme přivítali tým Chodova JM, který se pyšnil nejlepší ofenzívou v soutěži. K zápasu jsme se sešli v celku slušném počtu, a tak jsme se chtěli poprat s fotbalovým osudem, který měl být dle tabulky před zápasem jednoznačný.

Úvod jsme začali aktivně, a bylo znát, že jsme tím soupeře mírně zaskočili. Díky dobrému pohybu jsme se dostali několikrát šance, ale v první se neprosadil Hrabátko a v druhé Karlos. Úvodní čtvrthodinku, ve které se soupeř nedostal moc do hry, završil Hrabátko, který střelou o tyč otevřel skóre. 1:0 16. minuta. Hosté měli velkou šanci na vyrovnání hned vzápětí, když na zadní tyči zůstal zcela osamocený záložník, ale naštěstí centr poslal pánu bohu do oken. Vyrovnání přišlo nešťastnou brankou z rohu, když po sérii tečí propadl míč k hostujícímu hráči a ten z malého vápna dokázal dostat míč za záda Lukyho. 1:1 25. minuta. O pár minut později předvedli chodovští hezkou akci na jeden dotek na velkém vápně a výsledkem byl obrat za dvě minuty. 1:2 27. minuta. My jsme se snažili o aktivní hru, která ale nepřinesla vytoužené vyrovnání, ačkoliv k němu nebylo vůbec daleko. Hrabátko nejprve orazítkoval tyč a Karlos trefil lobem opět jenom konstrukci. Když Hrabátko v poslední minutě neuspěl tváři v tvář gólmanovi hostí, a ze tří gólovek nebylo nic, šlo se do kabin za nezměněného stavu.

Ve druhém poločasu jsme chtěli pokračovat v boji o každý míč a pokusit se urvat proti soupeři alespoň bod.

Druhá půle začala vcelku dobře, pozorně jsme bránili a snažili se o vyrovnávací branku, ale bez efektu. Soupeř tak pomalu ale jistě získával převahu, a když se mu povedlo zakončit hezkou akci po křídle nezištnou přihrávkou na volného útočníka, bylo to 1:3. 62. minuta. Posledním hřebíčkem do naší rakve snažení byla další akce hostů, kteří nás dokonale vyšachovali ve velkém vápně a do prázdné završili konec našich nadějí. 65. minuta 1:4. Poté již na hřišti bylo jen jedno mužstvo a to si s chutí zastřílelo. 1:5 76. minuta. 1:6 88. minuta. Výsledek je odstrašující, leč spravedlivý.

Závěr: Poločas jsme odehráli dle představ. Poločas byl přesně takový, jak to nechceme. Bohužel v momentálním stavu věcí nejsme schopni konkurovat týmům v kvalitě Chodova. Uvidíme, jak se budeme presentovat příští kolo v Xaverově...

Vývoj utkání: 1:0 (16. min.); 1:1 pen. (25. min.); 1:2 (27. min.); 1:3 (62. min.); 1:4 (65. min.); 1:5 (76. min.); 1:6 (88. min.)

©SCA