„No goal no point“ platí stále…

07.09.2015 12:52

V druhém venkovním utkání jsme jeli navštívit Újezd nad lesy, který vcelku radikálně omladil kádr, leč na výsledcích to moc znát nebylo. Očekávali jsme tedy tuhý boj a to se potvrdilo. Počasí bylo ryze podzimní, takže kdo neběhal, mrznul.

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí mladíci. Nejprve se v 10. minutě po nepodařeném zpracování ocitl na penaltě zcela volný útočník domácích, ale možnost zazdil střelou nad. To, co se domácím nepovedlo předtím, dokázali ve 13. minutě. Po dravém průniku po jejich levé straně přišel prudký pas podél hranice malého vápna, který trestuhodně doputoval ke zcela volnému domácímu útočníkovi. Ten již neměl se zakončením do prázdné branky problém 1:0. Domácím se začala dařit kombinace, především po křídlech nás slušně větrali. Výsledkem toho byl druhý gól po půlhodině hry. Téměř jako přes kopírák zakončoval osamocený hráč na zadní tyčce 2:0 po předcházejícím průniku a centru z naší pravé strany. Do kabin jsme šli tedy s dvougólovým mankem.

Do druhé půli jsme lehce pozměnili sestavu s nadějí v obrat. Tu mohli sfouknout hned v úvodu domácí, kteří svižnou ranou zpoza vápna orazítkovali tyč naší svatyně. Nelze tvrdit, že bychom hráli vysloveně druhé housle a na hřišti byli do počtu, ale naše útoky končily nepřesnou finální přihrávkou nebo nepřesnou střelbou. Vyjma jedné šance Hrabátka v 75. minutě jsme se za celý zápas do loženky nedostali, a tak v poslední minutě domácí do otevřené obrany upravili hezkou individuální akcí na 3:0.

Závěr: Je zcela prostý, zápas se nepovedl, 0 bodů je tvrdá realita. Je nutné zabrat doma s Třeboradickým béčkem, jinak jsme tam, kde loni ... Takže zvednout hlavu, pánové, zabojovat na 110% a ono to přijde.

Vývoj utkání: 1:0 (13min.); 2:0 (30min.); 3:0 (90min.) Góly ČZU: xxx

SCA