Report: ČZU - Košíře 10:0

24.04.2011 19:54

 

Ve čtvrtém kole naší soutěže jsme nastoupili proti Košířům, našim starým známým ze třetí třídy, kteří poskočili do druhé třídy společně s námi. Již před zápasem panovala „vítězná“ atmosféra, vždyť byl mezi námi 20 bodový rozdíl, ale ještě jsme to museli dokázat na hřišti.

V naší sestavě bylo provedeno několik změn, většinou se jednalo spíše o zranění a podobné záležitosti, než o ztrátu formy. Soupeř přijel s poněkud starším týmem, než jsme měli mi, jejich věkový průměr bylo o několik desítek vyšší, než ten náš, což se samozřejmě muselo někde projevit, nicméně ze začátku to tak úplně nebylo. První šanci měl totiž soupeř, jak se ale později ukázalo, byla to jedna z jejich posledních. Poté už následovaly góly pouze do sítě soupeře. Do konce první půle jsme jich stihli pět, čímž byl v podstatě zápas definitivně rozhodnut a druhá půle se již víceméně dohrávala.

Po přestávce se hrálo v klidném tempu, obě strany hrály čistě, žádný likvidační faul se nevyskytl. Během druhých 45 minut se nám podařilo nasázet dalších pět gólů, skóre jsme tedy zakulatili na desítce a šli jsme na pivo a na klobásu.

Zápas z naší strany nepatřil rozhodně mezi ty nadprůměrné, ovšem soupeř, jehož A-mužstvo hrálo v tu chvíli také zápas, byl velmi oslaben a rozhodně na nás nestačil.

Diskusní téma: Report: ČZU - Košíře 10:0

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek